Ervaren chauffeur bulk transport

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Voor een middelgrote transporteur zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur bulktransport. Het gaat hierbij om het internationaal transport van los gestorte goederen als zout, granulaten, kalk, gluten, maar ook grondstoffen voor de diervoeder industrie, polyethyleen en andere kunststoffen. De transporten worden verzorgd door de Benelux, Duitsland, Denemarken en Noord-Frankrijk.

FUNCTIE EISEN

  • Chauffeurs die in het bezit zijn van rijbewijs C(E) en het chauffeursdiploma CCV-B
  • In het bezit van een geldige bestuurderskaart
  • ADR
  • HACCP is een pré
  • bereidheid tot meerdaagse ritten (ook in het weekend)

Jonge chauffeurs die nog niet geheel over de vereiste ervaring beschikken, maar het vak wel graag willen leren, worden eveneens van harte uitgenodigd om te reageren.

WAT BIEDT TRILABOR TRANSPORT EN LOGISTIEK?

Een prachtige baan voor een langere periode.
Arbeidsvoorwaarden conform CAO Beroepsgoederenvervoer.

WERKEN VIA TRILABOR TRANSPORT EN LOGISTIEK

Trilabor is een gespecialiseerd uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen in de transport en logistiek. Wij bieden je de mogelijkheid om als chauffeur aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers. Vaak met een vaste baan als resultaat.

REAGEREN

Interesse in deze functie van vrachtwagenchauffeur? Of wil je met Trilabor Transport en Logistiek in contact komen om andere vacatures in de transport en logistiek te bespreken? Neem dan contact met ons op!