• Peter Rorink

  DSC_3802

   

  “Een dienst is pas een dienst als het een relatie oplevert.”

 • Henk Jan Dammer

  DSC_3791

   

  “Wij voelen ons persoonlijk verantwoordelijk voor een goede dienstverlening.”

 

Wat maakt ons anders

Samen goed voor 38 jaar managementervaring bij de marktleider in de uitzendbranche. Jarenlang het commerciële gezicht naar klanten als KLM, TNT, DHL, Bakker Logistiek, C1000, Jumbo, Sita Suez, Twente Milieu, Eaton, Sensata, Enrichment Technologies en Vredestein. Trilabor is dan wel nieuw, maar wij zijn beslist geen nieuwkomers in de branche.

 

Wij leveren geen dienst maar een oplossing!

In onze visie bestaat er geen eenduidige oplossing voor de inrichting van flexibiliteit. Elke onderneming is anders. Ieder opereert vanuit eigen markt, met eigen dynamiek, afwijkende seizoenspatronen en concurrentieverhoudingen. Dat maakt iedere onderneming uniek.

De talrijke gesprekken die wij met grote klanten hebben mogen voeren, hebben ons geleerd dat een grondige verkenning van de situatie tot de best denkbare oplossing leidt. Welke dienst, of combinatie van diensten, dient het best uw ondernemersbelang. Moet er meer of juist minder geflexibiliseerd worden? Hoe verzekert men zich van de juiste kwaliteit en instroom? Hoe wilt u uw personeelsorganisatie ingericht hebben? Hoe groot is uw personeelsverloop? Waarop kunt u besparingen realiseren?

Onze ervaring met grote klanten willen wij graag met u delen om samen mee te denken aan een passende oplossing. Die kennis delen wij graag met u; groot voor klein als het ware. Uiteraard kunnen we te allen tijde uw piek- en ziekmomenten opvangen, maar het moet voor u een geruststellende gedachte zijn dat Trilabor meer is dan de som der delen.