TIG lasser

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als allround TIG lasser ga je aan de hand van tekeningen of schetsen constructies samenstellen. Het gaat daarbij om hoogwaardig laswerk. Er wordt van jou verwacht dat je zelfstandig tekeningen en/of schetsen kunt “vertalen” naar het product. Je bepaalt zelf je werkplan. Dat betekent initiatief moet tonen en moet kunnen denken in oplossingen in plaats van in problemen. Een uitdagende vacature voor een echte vakman!

FUNCTIE EISEN

Je hebt een opleiding op vmbo niveau aangevuld met lasdiploma’s op minimaal niveau 2-3. Je hebt de nodige ervaring opgedaan met TIG lassen in de industrie, in de leiding- en apparatenbouw, plaatwerkerij, constructiebouw en/of machinebouw. Je hebt gewerkt met diverse materialen waaronder RVS en aluminium. Je beschikt over scherpe ogen en een vaste hand. Je kunt goed van tekeningen lezen en je bent in staat om zelf je werkplan te bepalen. Je werkt snel, nauwgezet en netjes waarbij je de veiligheidsregels nooit uit het oog verliest.

Opleidingsniveau: LBO, VMBO, MAVO

WAT BIEDT TRILABOR TECHNIEK?

  • Een prachtige baan met perspectief.
  • Marktconform salaris en ploegentoeslagen.
  • Prima secundaire voorwaarden.

WERKEN VIA TRILABOR TECHNIEK

Trilabor Techniek is een gespecialiseerd uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen in de techniek. Wij bieden je de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers. Vaak met een vaste baan als resultaat.

REAGEREN

Interesse in deze functie van TIG lasser? Of wil je met Trilabor Techniek in contact komen om andere technische vacatures te bespreken? Neem dan contact met ons op!