slider-metaal-01
Trilabor Engineers

Trilabor: flexibele oplossingen!

Flexilibiteit is niet meer weg te denken om ambities van organisaties en mensen waar te maken. De beschikbaarheid van vakkundig en flexibel inzetbaar personeel is essentieel om uw ondernemingsdoelstellingen en ambities te realiseren. De roep om flexibilisering, internationalisering en de toenemende wet- en regeldruk stellen doorlopend nieuwe eisen aan uw HR-beleid.

Met ons dienstenpallet kan Trilabor u ontzorgen. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het uitzenden, detacheren en werven van vakkundige medewerkers, maar ook in staat uw HR-diensten te optimaliseren. Dit verlaagt de risico’s en kosten. Wij kijken daarbij continu vooruit om tijdig in te kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen binnen organisaties en op de arbeidsmarkt.

Uitzenden

Detacheren

Werving en Selectie

HR Advies

Payroll

Opleiden

 

BETAALBARE FLEXIBILITEIT

Wij bieden onze diensten aan, niet vanuit een ‘duur’ netwerk van vestigingen, maar flexibel, zelfs bij u op locatie als u dat wenst. Daarnaast is werving in de huidige transparante arbeidsmarkt een stuk eenvoudiger, sneller en voordeliger geworden. We hebben geen vestigingen meer nodig en dat is een enorme besparing op overheadkosten. Deze besparing hebben we verwerkt in onze tarieven.

Daarnaast maakt Trilabor gebruik van slimme, efficiënte systemen die u de mogelijkheid biedt haar processen volledig te digitaliseren. Dat scheelt tijd, geld en geeft volledige transparantie. Aanvullend kan Trilabor haar diensten ‘inhouse’ aanbieden. Dat geeft extra tijdsbesparing op het gebied van introductie, begeleiding en ontwikkeling van flexkrachten.

BETROKKEN DIENSTVERLENING DIE NET EEN STAP VERDER GAAT

Wij voelen ons als eigen ondernemers persoonlijk betrokken bij en verantwoordelijk voor onze dienstverlening. Wij zijn pas tevreden als u dat bent, daarnaast;

 • zijn wij 24/7 bereikbaar;
 • bieden wij onze diensten, als u dat wenst, aan bij u op locatie. Dat maakt het persoonlijk en op locatie kunnen we meer doen op het gebied van opvang, instructie en begeleiding.

We vertellen graag meer over de werkwijze van Trilabor. Download hier onze leveringsvoorwaarden of beter nog laten we eens kennismaken om u te overtuigen van de diensten van Trilabor.

KWALITATIEF GOEDE EN ERVAREN MEDEWERKERS

Met onze ervaring in de sector Transport en Logistiek, en in het uitzenden weten we heel goed wat er bij het werven en selecteren van werknemers komt kijken. Uiteindelijk bepaalt de kwaliteit van onze medewerkers uw tevredenheid. Een aantal zaken die we doen om onze kwaliteit te borgen:

 • kandidaten worden onderworpen aan een uitgebreid werving en selectieproces waarbij ervaring en motivatie een belangrijke rol spelen;
 • referenties worden altijd nagetrokken en bij negatieve referenties zenden we niet uit;
 • alle kandidaten zijn persoonlijk door ons ‘live’ gesproken;
 • wij geven een eerlijke verwachting van de kandidaat zodat u weet waar u aan toe bent en bij twijfel halen we niet in.

ONZE ERVARING

U krijgt met Trilabor een partner die met u kan meedenken over de strategische inzet van personeel. Dat is van grote waarde in een turbulent veranderende arbeidsmarkt. Wij kiezen daarbij bewust voor specialisatie. In ons geval de sectoren transport, logistiek en techniek. Terreinen waarop we onze sporen hebben verdiend. We spreken de taal, hebben kennis van zaken en doen datgene waar we al jaren goed in zijn; het leveren van de best denkbare match.

DE ZEKERHEID DAT ALLES GOED GEREGELD IS

SNA CERTIFICAAT

Trilabor is gecertificeerd door de Stichting Normering Arbeid en voldoet aan de normen zoals vastgelegd in NEN 4400- 1 en is opgenomen in het Register Normering Arbeid. Het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) is het keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk. Het keurmerk is gebaseerd op NEN 4400-1. Deze certificering is een waarborg dat Trilabor voldoet aan de wet- en regelgeving, voortvloeiend uit het ter beschikking stellen van flexkrachten.

LID VAN DE NBBU: OPTIMALE FLEXIBILITEIT

Trilabor is aangesloten bij de NBBU. De Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) is de branche-organisatie voor het MKB-segment binnen de uitzendbranche. De NBBU is uw garantie dat u met een vakkundige en betrouwbare intermediair van doen hebt.In de NBBU CAO bestaat de mogelijkheid om voor een periode van maar liefst 130 weken uit te zenden met een uitzendbeding. Dit betekent dat er geen loonverplichting bestaat wanneer er geen werk is. Maar dat niet alleen, ook als uw uitzendkracht ziek wordt, hoeft u niet door te betalen. We bieden dus zekerheid, zonder verlies van flexibiliteit.

Download hier onze leveringsvoorwaarden

 

LOGO SNA-FC-def-C

NBBU_Logo_RGB_300dpi

Ons dienstenaanbod

Trilabor wordt geleid door Henk Jan Dammer en Peter Rorink. Samen zijn we goed voor 38 jaar ervaring in de branche. Wij zijn daarmee een gedegen gesprekspartner op het gebied van arbeidsmarkt-, flexibiliserings-, HR- en opleidingsvraagstukken. Gedurende onze loopbaan hebben we talloze malen gesproken met grote, landelijke klanten als KLM, DHL, TNT, Twente Milieu, Vredestein over veelal complexe vraagstukken. Die kennis willen we graag met u delen. Wij gaan daarbij inhoudelijk geen uitdaging uit de weg.
Op grond van onze ervaring heeft Trilabor uitgebreide kennis van alle producten van dienstverlening, of het nou uitzenden, detacheren, payrollen, werving- en selectie of HR diensten betreft. Hierdoor kunt u elke denkbare vraag bij ons neerleggen in de wetenschap dat het daarmee goed is geregeld. One stop shopping voor alle vraagstukken.

Uitzenden

De bron en basis van flexibiliteit!

Uitzenden is sinds de jaren zestig de meest beproefde en flexibele samenwerkingvorm. Op korte termijn krijgt u de beschikking over tijdelijk personeel. Voor de opvang van extra drukte, seizoenswerk, vakantie en/of ziekte van eigen werknemers.

Wat zijn uw voordelen?

 • gekwalificeerde kandidaten die direct of op korte termijn beschikbaar zijn;
 • minder kosten door uitbesteding werving, selectie en begeleiding kandidaten;
 • het gemak dat de personeel- en salarisadministratie door ons wordt verzorgd;
 • geen financiële risico’s als gevolg van ziekte en arbeidsongeschiktheid.

Detacheren

Als u kwaliteit voor langere tijd wilt vastleggen!

U zoekt voor langere periode een medewerker zonder een vast contract aan te bieden? Dan is detachering de oplossing. Met detachering vindt en bindt u voor een langlopende, afgesproken periode gekwalificeerde en ervaren werknemers in een specifiek vakgebied. Omdat het gaat om een langdurige samenwerking, worden onze kandidaten zorgvuldig geselecteerd. Wij kijken niet alleen naar kennis en ervaring maar ook of de kandidaat past binnen de cultuur van uw organisatie.

Wat zijn uw zekerheden?

 • gekwalificeerde, ervaren kandidaten die langere tijd beschikbaar zijn en passen binnen uw cultuur;
 • de mogelijkheid tot opleiding- en trainingstrajecten via Trilabor;
 • minder kosten door uitbesteding van werving en selectie;
 • het gemak dat de personeel- en salarisadministratie is uitbesteed;
 • geen financiële risico’s als gevolg van ziekte en arbeidsongeschiktheid.

Werving en selectie

De beste kandidaat uit een breed aanbod!

Een optimale match tussen uw wensen en de kwalificaties van medewerkers is belangrijk. Een duidelijke klik tussen werknemer en werkplek heeft een positief effect op de bedrijfsresultaten. Een goede werving en selectie is daarom van strategisch belang.

Uw voordelen:

 • wij zoeken en leveren vakmensen en/of specialisten voor vaste of tijdelijke dienstverbanden;
 • wij doen de eerste selectie, voeren de eerste gesprekken en stelllen bij u alleen die kandidaten voor, die voldoen aan de door u gestelde wensen en eisen.
 • Door onze kennis van de lokale markt en op maat gemaakte selectiemethoden bent u verzekerd van gekwalificeerd personeel.

Payroll

Als u werft en selecteert, doen wij de rest!

Trilabor kan u met payrolling maximaal ontzorgen door ook alle personele diensten van de door u geworven medewerkers over te nemen. Payrolling past uitstekend binnen een bewust en uitgebalanceerd flexbeleid van uw onderneming.

Uw voordelen:

 • u houdt werving en selectie in eigen hand;
 • wij verzorgen de personeels- en salarisadministratie;
 • u draagt geen werkgeversrisico’s als gevolg van ziekte en arbeidsongeschiktheid;
 • payrolling verhoogt de flexibiliteit, verlaagt administratieve lasten en bespaart hierdoor tijd en geld.

Flexscan

Trilabor biedt u de mogelijkheid van een flexadvies. Bij een flexadvies gaat het om vragen als: welke dienst, of combinatie van diensten dient het best het ondernemersbelang? Moet er méér of juist minder geflexibiliseerd worden? Hoe verzekert men zich van de juiste kwaliteit van instroom? Hoe wilt men haar personeelsorganisatie ingericht zien? Hoe is het ziekteverzuim en personeelsverloop? Waarop kunnen additionele besparingen worden gerealiseerd? Vragen die ertoe moeten leiden dat men tot de meest ideale invulling van flexibiliteit binnen de organisatie komt.
Bij het uitvoeren van een flexadvies gaan we met elkaar in gesprek over de volgende onderwerpen:

 • functie- en werkplekanalyse: vast stellen aan welke kwalitatieve eisen de flexwerkers in de pool moeten voldoen;
 • werkaanbodanalyse: vast stellen uit hoeveel mensen de pool moet bestaan, waar ze moeten worden ingewerkt en hoeveel uren (minimaal en maximaal) we deze personen kunnen bieden;
 • omgevingsanalyse: een inschatting maken van wat er gezien het werkaanbod en de functie-analyse haalbaar is in de lokale arbeidsmarkt.

Na het uitvoeren van bovenstaande analyses is het mogelijk de ‘optimale’ flexpool te omschrijven, en geeft het richting aan de invulling van flexibiliteit binnen uw onderneming.